zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

02-12-2018: Olympia GO 2 - ZVOB 1  11 - 3  (7 - 1)

ZVOB 1 kansloos onderuit tegen Olympia GO 2.

 

Op 19 november 2018 moest ZVOB 1 aantreden tegen Olympia GO 2 om 22:00 uur in Sommelsdijk.
ZVOB kon maar net een team op de been krijgen omdat er 2 geblesseerde waren en 2 zieken, op het laatste moment besloot Arjan Mourits ondanks zijn ingescheurde enkelband mee te reizen naar Goeree Overflakkee om zo nog als wissel te kunnen fungeren. Tel daar bij op da zowel Arjan Schipper als mede Perry Akkerman het gehele weekend ziek op bed hadden gelegen waren de verwachtingen niet hoor voor deze wedstrijd. Na 25 minuten spelen was de ruststand 7 – 1 voor Olympia GO. Doelpuntenmaker aan ZVOB zijde was Arjan Schipper
Na de rust liepen de gastheren verder uit naar 9 – 1 voordat Perry Akkerman een voorzet van Joey Maal binnen schiet. (9 – 2) Arjan Schipper weet het leed nog enigszins het leed te verzachten met zijn 2e doelpunt van de avond. (9 – 3)
Daarna is het opnieuw Olympia GO dat de klok slaat en de eindstand bepaald op 11 – 3 in het voordeel van de gastheren.
Ondanks de grote nederlaag bleef de schade nog enigszins beperkt doordat de concurrentie ook punten verspeelde. Nu is het wonden likken en hopen dat de blessure/ziekte golf snel voorbij mag zijn en verder deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten.
 
ZVOB spelde in de volgende opstelling:  Marien Mourits,  Joey Maal, Johan Mourits, 7 Arjan Schipper(©) 9. Perry Akkerman, 10. Arjan Mourits.

Dielpuntenmakers:

Arjan Schipper 2x  
Joey Maal 1x