zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

ZVOB 7 - AGE-GKK  4 - 9 (3 - 2)

ZVOB 7 wint bijna!

 

Na een x aantal nederlagen op rij hadden de mannen van het zevende toch bijna een keer gewonnen! De tegenstander van maandag 29 oktober was AGE-GGK 4. Bij deze nog een bedankje aan Niels Bochoven die Ruben zijn plaats in het doel overnam voor deze wedstrijd.
ZVOB 7 is nog niet in zijn beste doen dit seizoen dus werd er voor deze wedstrijd gepoogd om zoveel mogelijk in een goede organisatie te blijven voetballen. Dit ging helaas in de eerste minuut al fout. AGE wist al snel de vrije man voor het doel te vinden en kwam dus al snel op voorsprong, 0-1. Na deze tegengoal nam het zevende het initiatief in de wedstrijd over. Het balletje ging van voet naar voet en door een schot uit de tweede lijn kreeg het zevende een corner. Pim Boertje zag dat er een klein gaatje was om de bal via de keeper van AGE in één keer binnen te schieten. Dit deed hij dus ook maar direct vanuit de corner, 1-1.
Hoewel het zevende in de eerste helft de dominante partij bleef kwam het helaas toch weer op achterstand. Slordige passing van de laatste man werd genadeloos afgestraft door de spits van AGE, 1-2.
Die Mannschaft liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en bleef kansen creëren. De gelijkmaker viel hierdoor ook alweer snel. Het was Roeland Verloop die Rick de Geus wegstuurde. Rick liep zijn man voorbij en schoot de bal beheerst in het netje, 2-2.
Hierna bleef het zevende zijn tegenstander onder druk zetten. Hierdoor werd de keeper genoodzaakt om blind uit te verdedigen. Liam Gravendeel anticipeerde hier goed op. Hij onderschepte de bal en stuurde Hans Vos weg. Hans schoot met zijn gouden linker de bal hard in de verre hoek, 3-2. Dit was tevens ook de ruststand.
 
De tweede helft van deze wedstrijd pakte helaas iets minder goed uit. De voorsprong die in de eerste helft was opgebouwd was binnen 5 minuten niets meer dan een vage herinnering geworden. Met een mooie 3-6 achterstand op zak besloot Jorrit Visser maar eens te gaan dribbelen. Hij dribbelde twee tegenstanders voorbij alvorens zijn frustratie op de bal losliet en zo hard de 4-6 binnenschoot.
Hoewel de 4-6 met nog tien minuten op de klok een klein sprankje hoop gaf en het zevende de moed gaf om nog enkele goede aanvallen in te zetten, werden deze aanvallen in de laatste fase verprutst. AGE ging daarentegen iets zorgvuldiger met de kansen om en bouwde hun voorsprong nog (veel) verder uit tot 4-9.
Eindstand 4-9 en weer met de staart tussen de benen naar huis toe en proberen om de volgende wedstrijd een keer in zijn volledigheid goed te spelen in plaats van een halve wedstrijd.

Doelpuntenmakers:

Rick de Geus 1x      
Hans Vos 1x
Jorrit Visser 1x
Eigen doelpunt 1xeigen doel
Rick de Geus
Hands vos
Jorrit Visser