zaalvoetbal vereniging oud-beijerland

ZVOB 7 - OACN Boys 6

ZVOB 7 verliest thuis van de koploper!

 

Maandagavond 8 oktober nam het zevende het op tegen OACN Boys 6, de huidige koploper in de competitie. Het zevende had de week ervoor zijn eerste overwinning geboekt op Brielle. De mannen stonden hierdoor met goede moed aan de aftrap.
Aan deze goede moed kwam al snel een einde. Waar het zevende er zelf nooit in slaagt uit een vrije trap te scoren, lukte dat de tegenstander vrij aardig. Mandekking en goed in de muur staan lijkt toch altijd makkelijker dan het is. De eerste twee tegengoals kwamen dan ook uit een vrije trap.
De derde en vierde tegengoal in de eerste helft kwamen tot stand na goed verdedigend ingrijpen en het verlenen van rugdekking. Ook de passing van het zevende was weer als vanouds.
Een enkel lichtpuntje nog in de tweede helft: Het zevende heeft zelf ook nog een keer gescoord. Peter Vos kwam aan de rechterkant vrij en rondde zijn solo af met een schot diagonaal over de grond en langs de keeper. Hoeveel het na deze goal precies stond weet ik helaas even niet meer. De eindstand daarentegen wel: 1-6 in het voordeel van OACN Boys 6.
Het was wederom een niet al te beste wedstrijd van het zevende dat waarschijnlijk rekening moet gaan houden dit seizoen in de lagere regionen mee te doen in plaats van mee te dingen voor een plek in de top drie. Of zoals Tim de Cler zou zeggen nadat zijn directe tegenstander een hattrick heeft gemaakt in een 10-0 nederlaag: ''ik vond het eigenlijk wel lekker gaan''.
Steun giro 555 voor noodhulp aan ZVOB 7. Van elke euro die er gestort wordt zal er zeker 90 cent naar de kantine gaan om een biertje na de wedstrijd te kunnen drinken. Namens ZVOB 7 alvast bedankt!

Doelpuntenmaker:

Peter Vos 1x